Pilari-IKI 9 kW Finlandia-ohjauskeskus + integrointikaulus
Pilari-IKI 9 kW Finlandia-ohjauskeskus + integrointikaulus Pilari-IKI 9 kW Finlandia-ohjauskeskus + integrointikaulus Pilari-IKI 9 kW Finlandia-ohjauskeskus + integrointikaulus
IKI

Pilari-IKI 9 kW Finlandia-ohjauskeskus + integrointikaulus

Tuotenumero 903i

Pilari-IKI 9 kW sähkökiuas soveltuu 8-16 kuution saunoihin. Finlandia-ohjauskeskuksen voi asentaa saunaan tai saunan ulkopuolelle.

1.130,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Kiukaan löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan keskelle kuuminta kiukaan keskipistettä. Sähkökiukaan suuri kivimassa lämpenee saunomiskuntoon noin tunnissa. Kotimainen sähkökiuas on valmistettu ruostumattomattomasta teräksestä.

Kiuasta ohjataan erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella, jonka voi sijoittaa joko saunatilaan tai saunan ulkopuolelle (ohjainpaneelin johdon pituus on 10 metriä). Finlandia-ohjainpaneeli asennetaan kojerasiaan (71-75mm riippuen valmistajasta). Ohjainpaneelin vakiokehys sisältää muovisen läpinäkyvän kehyksen, jonka taustaväriksi voi valita kuusi erilaista taustaväriä. Mukana on myös läpikuultava tekstuuri, jonka voi asentaa värien päälle. Yhteensä taustavärivaihtoehtoja on siis 12 erilaista. Vinkki: Voit päivittää Finlandia-ohjainpaneelin Schneider Electric Exxact-kehyksillä. Kehyksiä on saatavana esim. lasisena sekä eri tekstuureilla. 


Saunan koko
8-16 m³
Maksimikivimäärä
150 kg
Kiukaan korkeus
120 cm
Kiukaan halkaisija
34 cm
Lämmitysaika
40-60 min.
Sulake
3x16 A
Johto
5x2,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuilla 10 cm, takana 10 cm ja ylhäällä 60 cm.

Asennusohjeet (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua