Pilari-IKI 10 kW, Finlandia-ohjauskeskus + KOLO-saunasetti
Pilari-IKI 10 kW, Finlandia-ohjauskeskus + KOLO-saunasetti Pilari-IKI 10 kW, Finlandia-ohjauskeskus + KOLO-saunasetti Pilari-IKI 10 kW, Finlandia-ohjauskeskus + KOLO-saunasetti
IKI

Pilari-IKI 10 kW, Finlandia-ohjauskeskus + KOLO-saunasetti

Tuotenumero 1003kolo

Pilari-IKI 10kW takaa mahtavat löylyt isompiinkin saunoihin. Kiuas lämpiää noin tunnissa muhkeaan löylynautintoon.

1.154,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Vapaa ilmankierto RST-verkon läpi sekä suuri kosketuspinta vastusten ja kivien välillä mahdollistaa kiukaan nopean lämmitysajan. Suuren kivimassan ansiosta kiuas soveltuu hyvin isompiinkin saunoihin. 

Kiuasta ohjataan erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella, jonka voi sijoittaa joko saunatilaan tai saunan ulkopuolelle (ohjainpaneelin johdon pituus on 10 metriä). Finlandia-ohjainpaneeli asennetaan kojerasiaan (71-75mm riippuen valmistajasta). Ohjainpaneelin vakiokehys sisältää muovisen läpinäkyvän kehyksen, jonka taustaväriksi voi valita kuusi erilaista taustaväriä. Mukana on myös läpikuultava tekstuuri, jonka voi asentaa värien päälle. Yhteensä taustavärivaihtoehtoja on siis 12 erilaista. Vinkki: Voit päivittää Finlandia-ohjainpaneelin Schneider Electric Exxact-kehyksillä. Kehyksiä on saatavana esim. lasisena sekä eri tekstuureilla. 

Finlandia-ohjauskeskusta suositellaan yksityiskäyttöön. Taloyhtiöiden yms. jatkuvassa käytössä olevien saunojen ohjauskeskukseksi suositellaan Pro-B2-ohjauskeskusta, mihin on asennettavissa myös viikkokellotoiminto.


Saunan koko
10-18 m³
Maksimikivimäärä
170 kg
Kiukaan korkeus
125 cm
Kiukaan halkaisija
34 cm
Lämmitysaika
40-60 min.
Sulake
3x16 A
Johto
5x2,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuilla 10 cm, takana 10 cm ja ylhäällä 80 cm.

Asennusohjeet (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua